La pasta de full dona molt joc a la cuina. Amb molt poc temps pots aconseguir unes postres boníssimes, com un pastís cruixent de poma, una coca de cabell d'àngel o unes espirals de xocolata.
Avui, però, la cosa va d'aperitiu. I la proposta no pot ser més fàcil, apunteu!
Ingredients:
1 làmina de pasta de full rectangular
1 manat d'espàrrecs verds
formatge brie
1 ou
pistatxos
sal, pebre i herbes provençals
Passos a seguir:
Estenem la pasta de full i dobleguem un centímetre de la pasta cap a l'interior, per marcar una vora. Tallem el formatge a trossos fins i cobrim tota la superfície, repartim per sobre l'ou batut i els espàrrecs prèviament nets i amb la part dura tallada.
Salpebrem i afegim també unes herbes provençals i uns pistatxos trossejats.
Fornegem durant 15-20 minuts a 180º, o fins que la pasta estigui daurada.
➡ Més receptes amb pasta de full.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada