Què millor que acabar les mini vacances de Pasqua amb un esmorzar dels bons? la meva proposta és aquestes magdalenes de maduixa per aprofitar aquesta fruita de temporada que tan agrada. És una altra recepta del llibre de la Marian Keyes. Jo he fet una mica de modificació començant pel nom, de cupcake a magdalena i així també obvio el fondant que ella fica per sobre i que a mi no m'agrada gaire.
Queden doncs unes magdalenes força lleugeres i molt sorprenents, aquestes les he de repetir ben aviat!
Ingredients (10-12 magdalenes):
200 gr de maduixes
100 ml d'oli de girasol
90 gr de sucre
2 ous L
180 gr de farina
3/4 de culleradeta de bicarbonat sòdic
Passos a seguir:
Preescalfem el forn a 180º i preparem un motlle de magdalenes ficant-hi càpsules de paper o de silicona.
Netegem les maduixes, retirem les fulles i la tija i les triturem fins a obtenir un puré.
En un bol batem l'oli, el sucre i els ous durant uns minuts, fins que la mescla tingui un aspecte acaramelat. Hi afegim el puré de maduixes i l'integrem. Afegim la farina i el bicarbonat sòdic tamisats, i els integrem amb moviments envoltants suaus.
Repartim la mescla a les càpsules omplint-les com a màxim fins a 3/4 de la seva capacitat, i fornegem durant 20 minuts o fins que clavant una agulla aquesta surti neta.
Les deixem refredar sobre una reixeta i ja les tenim!
Qui s'anima a provar-les?
Que cuques! Fan goig, tan petitonetes! Jo ja he esmorzat, però si em convides, m'animo a tastar-les, i tant! jejeje
ResponEliminaBona Pascua Eva.
Això si que son unes magdalenes ben originals!! son molt atractives pel seu coloret i quasi m'imagino el gust. A veure si un dia les faig. Una abraçada i bona Pasqua!
ResponEliminaUn color original per una magdalena! No m'imagino quin gust deuen tenir, més aviat àcid o dolcet? Una abraçada!
ResponEliminaDoncs ni molt àcid ni molt dolcet, Anna! La veritat que queden molt mengívoles i gens pesades, les tornarem a fer, un petó!
Elimina
ResponEliminaEva; Un bon "brindis" per acabar aquestes mini vacances de pasqua, amb un bon color i sabor també.
Salutacions Eva¡¡ :O)
Nyam, què bones i quin color tan bonic! Has provat de posar-ne una de sencera dins? Jo en vaig fer un cop i queden súper bones. Bona Pasqua!
ResponEliminaQuin color! Magdalenetes amb maduixa.. m'agrada molt l'idea i a més sense fondant o glacejat. com més m'agraden!
ResponEliminaPetons i bona setmana,
palmira
Una delicia Eva!! A mi me encantan!! El año pasado hice unas parecidas aunque solo fue para probar y no hice fotos ni nada... pero me gustaron mucho!! Besossss
ResponEliminaQuè bones!!! Ultimamente estem fent moltes magdalenes a casa, que a la nena li agrada decorar-les :) Aixís que les faré aviat!
ResponEliminapetons
Ara mateix en menjaria un parell per esmorzar!
ResponEliminaNo he provat mai de posar les maduixes en puré en una massa de magdalenes... ho provaré!
que ricos y con fresas naturales, toda una delicia, bicos
ResponElimina