Un dels múltiples plats que podeu fer amb la samfaina que vaig publicar l'altre dia és aquest bacallà amb samfaina, un plat boníssim, tradicional i típic de la quaresma. És un dels peixos que més ens agrada, i a casa el fem sovint segons la recepta de bacallà al pebre vermell de la Vera, boníssim.
Avui, per variar, l'hem menjat amb la samfaina que teníem al rebost, i en temps rècord hem tingut un dinar dels bons.
Ingredients (2 persones):
2 talls de bacallà fresc
samfaina
farina
oli i sal
Passos a seguir:
Salem els talls de bacallà i els enfarinem.
En una paella escalfem oli i els fregim per les dues bandes. Agafem una cassola i hi col·loquem el bacallà, la samfaina i una mica d'aigua o caldo vegetal (75-100 ml). Ho coem a foc baix uns 10 minuts per tal que es mesclin els sabors i ja el tenim llest per menjar.
Us aviso, necessitareu pa!!
Un dinar dels bons i més que bons. Això de tenir el rebost ple de meravelles com aquesta samfaina ajuda molt i m'agrada!
ResponEliminaA casa la meva mare preparava molt aquest plat sigui quaresmo o no !
Petons,
Palmira
Deliciosa receta. te ja quedado genial, me comería la pantalla! Un beso!
ResponEliminaUna gran recepta !!! de las de quedar com una reina...exquisita !!!
ResponEliminapetonets
el demano moltes vegades quan vaig de restaurants! m'encanta, i cada lloc el fan diferent, a casa meva també!! petons
ResponEliminaUn plat de cinc forquilles, clàssic i molt bo.
ResponEliminaPetons.
Boníssim, la veritat és que és un clàssic del que no et canses mai
ResponEliminaUn clàssic que no falla mai!!! un plat boníssim!petons
ResponEliminaAquesta es sa menera mes bona de menjar es bacallà. Completamente deliciòs. No m´importaría tenir-ne un plat per sopar avui vespre. Petons
ResponEliminaQue rica receta y que poco complicada me ha encantado. Mil besicos
ResponEliminaUn clasico que esta divino,me encanta el bacalao asi¡
ResponEliminaPeto
Gran recepta de bacallà Eva! A mi amb samfaina m'agrada molt, tot i que soc tan fan del bacallà que no podria ser objectiu, jajaj!!
ResponEliminaPetons!
El bacalao es un pescado delicioso, todavía no consigo prepararlo bien. Me apunto esta receta porque tiene muy buena pinta. Saludos!!
ResponElimina